Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών εξέδωσε ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, στην οποία αναφέρει:

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας συγχαίρει για την επανεκλογή του στο αξίωμα του Περιφερειάρχη Κρήτης τον κ. Σταυρό Αρναουτάκη.

Οι πολίτες της Κρήτης έδωσαν για μια ακόμα φορά ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Αρναουτάκη, επιλέγοντας και τους Περιφερειακούς Συμβούλους που θα απαρτίζουν την αιρετή Διοίκηση του νησιού για την επόμενη πενταετία, όπου κατά κοινή ομολογία προβλέπεται μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος.

Επίσης, ευχόμαστε καλή θητεία στο σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβούλιου και με περίσσεια αποθέματα ψυχικής δύναμης να ανταπεξέλθουν σε αυτό το δύσκολο έργο τους.

Ως ΔΣ του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας συγχαίρουμε για την εκλογή του τον νέο Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Μανώλη Φραγκούλη.

Συγχαίρουμε επίσης και όλους τους συνυποψήφιους Δημάρχους, κ. Γουλιδάκη, κ. Καλαντζάκη και κ. Κοτσιφάκη για τον αγώνα τους σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Ως εκπρόσωποι του αγροτικού κλάδου της Ιεράπετρας, οπού είναι η κύρια οικονομική δραστηριότητα της περιοχής, δηλώνουμε την πρόθεση μας να συνεργαστούμε με την νέα Δημοτική Αρχή με στόχο πάντα την βελτίωση και ανάπτυξη των ζητημάτων που αφορούν τον πρωτογενή τομέα αλλά και των υπολοίπων κλάδων όπως π.χ. ο τουρισμός.

Ευχόμαστε στην νέα Δημοτική Αρχή να οραματιστεί την Ιεράπετρα της επόμενης δεκαετίας και με βάση αυτό να χαράξει τους στρατηγικούς άξονες υλοποίησης αυτού του εγχειρήματος, πάντα σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, για την οικονομία, την κοινωνία και τον πολιτισμό του Δήμου μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί